Arcuri Ford Transit 2000 – 2006

Arcuri Ford Transit 

Arcuri Ford Transit 2000 – 2006 foarte rezistente si sunt compatibil cu modelele fabricatie 2000 – 2006 tractiune spate.

Pret arcuri spate: 450 lei

Pret arcuri fata: 150 lei.

Depozit piese Ford Transit: Com. Dragutesti, Jud. Gorj Str. Principala Nr. 88

Arcuri auto Ford Transit – componenta a sistemului de suspensie, insarcinata cu atenuarea socurilor suferite de masina, in mers. Arcurile arcuri de foi, cum au masinile mai vechi. Exista si arcuri sport, mai rigide si mai scurte, care contribuie si la coborarea garzii masinii la sol.
Arcuri Ford Transit ce permit rotii sa pastreze contactul cu suprafata de rulare in cazul intalnirii denivelarilor. Cu cat o suprafata de rulare este mai denivelata, cu atat sunt mai indicate arcuri mai moi. La un automobil de strada, nu este foarte facila schimbarea arcurilor, de aceea, in alegerea arcurilor potrivite masinii, trebuie mai intai sa se inteleaga echilibrul dintre confort si performanta si abia apoi sa se treaca la identificarea celor mai indicate arcuri.
 
Nota: Fotografiile expuse pot avea caracter informativ. Pentru disponibilitatea pe stoc a unui anumit reper va rugam sa ne contactati.

TELEFON: 0763.641.108