Motor Ford Transit 2.4l TDDI

Motor Ford Transit 2.4l TDDI
 
Motor Ford Transit 2.4l TDDI in stare foarte buna, fara urme de rugina, destinat pentru modele fabricatie: 2002, 2003, 2004, 2005. Fara anexe / accesorii. Acest motor este testat si verificat.

Motor 2.4L pentru modele Ford Transit cu tractiune spate. Stare foarte buna de functionare. Avem in stoc si alte piese pentru acest model cat si pentru alte modele de masini.

Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie atat telefonic la numarul afisat cat si la sediul depozitului nostru din com. Dragutesti.

Garantie: 3 luni

Pret: 2400 lei

Aceasta piesa poate fi ridicata direct de la depozitul firmei, Com. Dragutesti, Str. Principala Nr. 88, Jud. Gorj, sau livrata prin curierat de catre firma noastra.

Atelier / depozit auto: Com. Dragutesti, Loc. Dambova, Sat Carbesti, Nr. 129, Jud. Gorj
Sediu social: Bumbesti-Pitic, Nr. 239, Jud. Gorj

Nota: Fotografiile expuse pot avea caracter informativ. Pentru disponibilitatea pe stoc a unui anumit reper va rugam sa ne contactati.

Date de contact DEZMEMBRARI FORD TRANSIT

TELEFON: 0763.641.108

FACEBOOK: www.facebook.com/DezmembrariFordTransit

Firma noastra asigura:

– 3 luni garantie pentru acest motor Ford Transit 2.4l TDDI

Conditia obligatorie de acordare a garantiei este ca montarea lor sa se faca intr-un service autorizat (sa existe o factura si documente in acest sens). NU se acorda garantie pieselor montate incorect.

Precizam faptul ca toate componentele auto comercializate sunt testate / verificate in atelierul nostru.